top of page
laser-hair-removal-shapeandmore.nl.png

CONTACT: 06 21 31 91 52

 

De Doorgang 6

5451 VW, Mill

Noord-Brabant

 

E-mail: info@shapeandmore.nl

* Standaard openingstijden kunnen op afspraak afwijken.

Shape And More

FIGUURCORRECTIES  & LASERONTHARING

Gecertificeerd    |    Gelicenseerd    |    Meer dan 10 jaar ervaring

De meest krachtige methode voor ontharen.
Effectief, veilig &
100% pijnloos.

Ontharen: een pijnloze oplossing.

 

Ontharen door middel van de DIODE ICE lasertechniek is een pijnloze oplossing tegen ongewenst haargroei. Met de DIODE ICE laser kunnen we de meeste huidtypes – tot de donkere huid – snel, effectief en comfortabel behandelen.

Alle haartypes behalve grijs haar  (dit is pigmentloos) kunnen we behandelen.

 

 

Voordelen

 

 • Het voordeel van de DIODE ICE Laser is dat wij erg precies te werk kunnen gaan en het geheel pijnloos is door het geïntegreerde koelsysteem.

 • De laserbehandeling wordt zeer precies gericht op de eiwitten in het haarzakje.

 • De eiwitten raken hierdoor beschadigd en zullen verdwijnen.

 • Hierdoor kan er geen haar meer uit het haarzakje groeien.

 • Veelal merken wij dat er minder behandelingen nodig zijn dan met de gangbare machines zoals IPL.

 • Ook zijn de ongewenste bijeffecten zoals pigmentverlies of verbrandingen verleden tijd.

 

Techniek

 

De DIODE ICE laser zendt krachtige laserstralen uit die de haarzakjes op een effectieve manier vernietigen. Shape And More werkt met deze apparatuur omdat het de minste bijwerkingen kent en het beste resultaat oplevert. Daarnaast bieden wij een persoonlijk behandelplan aan. De behandelend gecertificeerd specialistspecialist beoordeelt de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat. Zo zijn er diverse werkstanden zoals stationair en SHR. In tegenstelling tot een VPL of IPL behandeling (flitslichtmethode) bent u ook sneller uitbehandeld.

 

Voor De behandeling

 

Het is van belang dat u minimaal 6 weken voor de behandeling stopt met harsen of epileren en ontharingscrème.

U mag het gebied wel scheren. (Voor het beste resultaat 24 uur voor de laserbehandeling het te behandelen oppervlak te scheren).

Bij aanvang van de behandeling dient de huid circa 10 dagen niet in de zon (en zonnebank )te zijn geweest en moeten zelfbruiningscrèmes en Spraytan worden vermeden. Piercings en sieraden moeten voor de behandelingen verwijderd worden.

 

U dient het te behandelen gebied vrij te maken van make-up, parfums, deodorant, sunblock, essentiële oliën of andere huidlotions/crèmes.

De lichtbundels van de lasers worden door het pigment rond de haarwortel omgezet in warmte. Deze korte impuls van energie beschadigt de haarwortel. Ongeveer 2 à 3 weken na de laserbehandeling kan de haar met de haarwortel uitvallen. Afhankelijk van het behandelgebied duurt een sessie tussen de 30 minuten en 1.5 uur. Eén sessie heeft effect op 10-30% van de actieve haren. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig.

 

Voor definitieve ontharing zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. De laser heeft een effect op de haren in de actieve groeifase. Doordat niet alle haren tegeljik in deze fase zitten, dient de behandeling gemiddeld 6 tot 8 keer herhaald te worden. De precieze hoeveelheid behandelingen hangt af van de te behandelen locatie, jouw huid- en haartype.

 

Na De behandeling

 

Ten tijde van de behandeling koelen we de huid met gel. Na de behandeling kan op de behandelde huid wat roodheid ontstaan ,gelijkend op een zonverbranding. Wat meestal vanzelf verdwijnt. U kunt dit koelen of hiervoor ongeparfumeerde Aloë Vera crème gebruiken.

 

Tot 24 uur na de behandeling dient u voorzichtig te zijn met de behandelde huid: niet te warm douchen, sauna, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes en andere geparfumeerde producten. Directe blootstelling aan zonlicht en/of zonnebank dient u ook 10 dagen na de behandeling absoluut te vermijden. 

 

Risico’s en bijwerkingen  [Lees ook de extra informatie laserbehandelingen] 

Een permanente laserontharing is een veilige behandelmethode. Op het behandelde gebied kan roodheid  ontstaan gedurende 24 uur na de behandeling. De kans op de volgende complicaties is zeer minimaal.

 

 

Persoonlijk advies

 

Bent u een goede kandidaat voor laser ontharen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk consult. Tijdens dit informatieve gesprek adviseert onze specialist u. U krijgt uitleg over het behandeltraject en een prijsopgave. Een consultgesprek is geheel vrijblijvend. Na het advies kunt u beslissen of u kiest voor laser ontharen. 

SHAPE AND MORE | BEAUTYSALON | KADOBON.p
 • Hoge clienttevredenheid

 • Complete behandeling: stugge en dunne haren

 • Veel minder bijwerkingen

 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht

 • Laagdrempelig, toegankelijk en gecertificeerd

 • Diode Ice laser is uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser 

Diode ICE Laser PRIJSLIJST

Intake
Bovenlip
Kin
Bovenlip & Kin
Armen Geheel
Borsten Vrouw (incl. Tepelhof)

Billen

Bikinilijn
Buik Vrouw

Bikini-Compleet

Bovenbenen

Benen Geheel

Bovenarmen

Bilnaad

GRATIS

€20.00

€20.00

€35.00

€59.00

€29.00

€29.00

€35.00

€35.00

€55.00

€49.00

€89.00

€29.00

€20.00

Gehele Gezicht
Handen incl. Vingers
Hals
Kaaklijn (incl. Bakkenbaarden)

Nek
Onderarmen
Onderbenen
Oksels
Onderrug
Rug (tot Taille)
Rug Man (tot Taille)
Schouder
Voeten incl. Tenen
Wangen

€40.00 €20.00 €29.00 €20.00 €29.00

€29.00 €59.00 €35.00 €25.00 €45.00 €99.00 €40.00 €20.00 €20.00

PAKKET 1

(Gezicht, Oksels, Bikinilijn)
 

Totaal €110.00

NU VOOR: €99.00

PAKKET 2

(Onderbenen, Oksels, Bikinilijn)
 

Totaal €129.00

NU VOOR: €109.00

PAKKET 3

(Gezicht, Oksels, Gehele Armen, Gehele Benen, Bikinilijn (Compleet)

Totaal €278.00

 

NU VOOR: €199.00

Op alle prijslijsten, offertes, opdrachtbevestigingen, infobladen, folders, facturen, etcetera van Shape And More geldt; prijswijzigingen, technische wijzigingen, assortimentswijzigingen, tekst- en drukfouten voorbehouden. Geldigheid: de prijslijst is geldig vanaf de op de prijslijst aangegeven datum tot de datum van een geactualiseerde versie, alle voorheen vermelde prijzen komen daarmee te vervallen. Prijzen: alle prijzen zijn in Euro en inclusief. 21% BTW (NL) Shape10/2021

bottom of page